! We zijn de praktijk aan het afbouwen, daarom nemen we geen nieuwe patiënten meer aan  !

Orthodontie Diksmuide

Over Luc Deknudt

Luc Deknudt studeerde af als tandarts aan de UGent in 1982. Hij volgde extra opleiding bij Dr. Baudinet, voormalig hoofd orthodontie van de ULB in de periode 1987 - 1990.

Daarna volgden aanvullende opleidingen waaronder de 3-jarige opleiding bij CISCO, onder leiding van professor Duchateaux (universiteit Nantes)

 

 

Meer over de praktijk

Behandelingsplan bij orthodontie

Eerste consultatie

Eerste consultatie

Tijdens het eerste bezoek bij Orthodontie Diksmuide maken we kennis. We bespreken je wensen en je verwachtingen van een eventuele orthodontische behandeling. We kijken of het aan te raden is al met een behandeling te starten. Kom dus gerust langs voor een eerste advies. 

Tweede consultatie

Tweede consultatie

Na een uitgebreide analyse van de gespecialiseerde tandarts, stellen we een behandelingsplan op. We stellen het plan voor en bespreken het. We schatten in hoelang de behandeling met een beugel zal duren, en we bezorgen je een exacte kostenraming. Vragen kan je altijd stellen! 

De behandeling

De behandeling

De behandelingsduur hangt af van de te corrigeren afwijking en de gekozen beugel, bijvoorbeeld een slotjesbeugel of een uitneembare beugel. Meestal duurt een behandeling tussen 24 en 30 maanden. De controleconsultaties zijn voor een gemiddelde orthodontische behandeling om de vier tot zes weken bij Orthodontie Diksmuide.

Tips nodig voor orthodontie?

Ik had graag handige tips gekregen voor mijn

Contacteer Orthodontie Diksmuide

Schoolplein 1 b2
8600 Diksmuide

0495 87 37 37

info@orthodontiediksmuide.be

Afspraak maken

Wie op zoek is naar goede orthodontie in Diksmuide, is bij Orthodontie Luc Deknudt aan het juiste adres. Orthodontie Diksmuide is op werkdagen open van 9-12u en van 14-18u. Wij zijn gesloten op donderdag, zaterdag en zondag. Kiezen voor orthodontie bij kinderen biedt veel mogelijkheden. Meestal wordt gekozen voor een slotjesbeugel zodat de tanden perfect op de gewenste plaats komen te staan. Maar ook op latere leeftijd kan perfect gekozen worden voor een beugel voor volwassenen. Orthodontie Diksmuide biedt u steeds de beste oplossing.