Orthodontie in West-Vlaanderen

Sinds 1900 bestaat de orthodontie als specialisme. Beetje bij beetje ontwikkelde de orthodontie zich gedurende de hele 20e eeuw. Door de ruime kennis die we vandaag de dag van orthodontie hebben, kunnen we je ontzettend goed helpen aan een beugel of ander gepast behandelplan om jouw gebit recht te zetten. Voor een stralende lach met een rij rechte tanden ga je naar Orthodontie Luc Deknudt: dé orthodontie in West-Vlaanderen.

Een orthodontie behandeling

Hoe lang jouw behandelduur duurt hangt af van de te corrigeren afwijking aan jouw gebit. De gemiddelde behandelingsduur is tussen de 24 en 30 maanden, maar er zijn altijd uitzonderingen. Meestal kom je om de vier tot zes weken bij ons in de orthodontiepraktijk voor een controleconsultatie. Tijdens deze afspraken controleert de orthodontie je beugel en indien mogelijk of nodig wordt deze bijgesteld, zodat jouw gebit gestaag vooruitgang boekt.

Maar niet alleen tijdens de controleconsultaties wordt er aan jouw gebit gewerkt. Iedere patiënt krijgt instructies mee waarmee een zo goed mogelijk resultaat behaald kan worden met verschillende beugels. Mondhygiëne is uiteraard erg belangrijk en dat heb je helemaal zelf in de hand. Met een beugel is twee keer per dag je tanden en je beugel poetsen noodzakelijk. Jouw medewerking en toewijding zijn zeker nodig voor succes.

Behandelingsplan opstellen

Wil je graag kennis maken met orthodontie Luc Deknudt, dé orthodontie gelegen in West-Vlaanderen? Tijdens de eerste kennismaking bespreken we al je wensen en verwachtingen met betrekking tot het eindresultaat van een eventuele orthodontische behandeling. Uiteraard kijken we of je direct een beugel nodig hebt door een analyse van jouw gebit te doen. Hiervoor verzamelen we jouw patiëntgegevens waaronder algemene en klinische gegevens en we gaan röntgenfoto’s, gebitsafdrukken en meer maken om een nauwkeurig behandelingsplan op te kunnen stellen.

Maak een afspraak met Luc Deknudt

Om een afspraak te maken met orthodontie Luc Deknudt, gelegen in West-Vlaanderen, hoef je enkel contact met ons op te nemen. Tijdens het intakegesprek nemen we jouw wensen door. Je kunt ons bereiken op 0495 87 37 37 of het contactformulier invullen.