Orthodontie Roeselare

Ben jij op zoek naar een tandarts in Roeselare met passie voor orthodontie nabij Roeselare? Dan kun je terecht bij Orthodontie Luc Deknudt. Bij ons ben je altijd snel aan de beurt en je wordt deskundig geholpen vanaf het intakegesprek. Misschien ben je op advies doorgestuurd naar een tandarts met ervaring in orthodontie nabij Roeselare door jouw tandarts (in Roeselare), maar het kan ook zijn dat je uit eigen wil graag iets aan je gebit wilt laten doen. Wat jouw reden ook is om bij Orthodontie Luc Deknudt een afspraak te maken, wij helpen jou ontzettend graag om jouw gebitswensen te vervullen. Je kunt direct een afspraak bij ons maken door even contact met ons op te nemen.

Wanneer starten met orthodontie in Roeselare?

Orthodontie Luc Deknudt staat open voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen kunnen in onze orthodontiepraktijk terecht voor een beugel en persoonlijk behandelplan. Je kunt na een verwijzing van je tandarts in Roeselare of op eigen initiatief een afspraak maken bij een gespecialiseerde tandarts nabij Roeselare.

Je kunt op eigen initiatief naar onze tandarts nabij Roeselare komen wanneer je bijvoorbeeld twijfelt of jouw kind een beugel nodig heeft. Je bent dan altijd vrij om contact met ons op te nemen, zelfs als je denkt dat je kind nog te jong is. Er bestaat zoiets als vroegtijdige orthodontische behandelingen en daar kan mee gestart worden vanaf 8 jaar. Voor kinderen is het verstandig om rond het (voor)laatste jaar van het lager onderwijs een bezoek aan Orthodontie Luc Deknudt te brengen. Wij adviseren het elk kind om dit te doen, zodat ieder kind het gebit op tijd kan laten corrigeren.

Heb jij als volwassene vroeger geen beugel gedragen, maar zou je wel graag je tanden rechter willen laten zetten of bijvoorbeeld van een overbeet af willen? Ook dan ben je zeker welkom bij ons!

Voordelen Luc Deknudt: orthodontie in Roeselare

  • Orthodontie Luc Deknudt is een praktijk met ruim 30 jaar ervaring;
  • Afspraken worden flexibel ingepland;
  • Je kunt snel bij Orthodontie Luc Deknudt terecht dankzij korte wachttijden;
  • Luc Deknudt is zowel deskundig als goed met mensen.

Neem contact op met onze tandarts in Roeselare

Kies voor een tandarts met passie voor orthodontie in Roeselare en neem snel contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0495 87 37 37 of door een mail te sturen naar info@orthodontiediskmuide.be. Orthodontie Luc Deknudt helpt jou graag aan een stralende lach.