Orthodontie in Diksmuide

Wil jij graag terecht kunnen bij orthodontie in Diksmuide? Dan is Orthodontie Luc Deknudt de kleinschalige orthodontiepraktijk waar je snel terecht kunt. Wij zijn klein in omvang, maar groots in deskundigheid. Met ruim 30 jaar ervaring helpt Luc Deknudt jou graag aan een mooi gecorrigeerd en strak gebit. Door tijdens een intakegesprek gelijk een analyse van het gebit te doen, kunnen we jou de beste behandeling bieden. We maken röntgenfoto’s, gipsafdrukken en uiteindelijk een beugel op maat. Wil jij graag je beugel bij Luc Deknudt, dé tandarts met passie voor orthodontie van Diksmuide, laten maken? Kom dan gauw langs voor een intakegesprek op afspraak!

Over Orthodontie Luc Deknudt

Bij Orthodontie Luc Deknudt kan iedereen terecht voor het recht laten zetten van zijn of haar tanden. Veelal zijn het kinderen/tieners die bij een orthodontiepraktijk komen voor een beugel, maar bij Luc Deknudt Diksmuide komen ook veel volwassenen voor het laten verbeteren van hun tanden. Een beugel in je jeugd dragen voor het rechtzetten van je tanden hoeft niet altijd de beste periode voor een gebitscorrectie te zijn. Sommige afwijkingen van het gebied breken pas later door op volwassen leeftijd. Luc Deknudt is gespecialiseerd in gebitscorrecties voor jong en oud.

Welke soort beugels zijn er?

Orthodontie Luc Deknudt is gespecialiseerd in het optimaliseren van de stand van de tanden in de kaken door middel van beugels. Bij ons kun je terecht voor binnenbeugels en voor buitenbeugels. Hierbinnen bestaan uitneembare, vaste en buitenboordbeugels. Elke soort beugel heeft een andere werking op het gebit en we kijken altijd welke beugel het beste past bij het probleem van de cliënt. Voor volwassenen bestaan ook neutrale beugels. Tijdens een intakegesprek leggen we je hier graag meer over uit indien gewenst.

Neem contact op

Wil je meer weten over de verschillende soorten beugels en mogelijkheden in onze orthodontiepraktijk? Neem dan snel contact met ons op voor al je vragen en/of een behandelingsplan dat bij jou past. Je kunt ons bereiken op 0495 87 37 37 op werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Stuur je ons liever een bericht? Dan kun je er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen.