Orthodontie Ieper

Vind jij of vindt jouw tandarts nabij Ieper het de hoogste tijd voor een correctie van het gebit? Dan zoek je vast naar een tandarts in Ieper met ervaring in de orthodontie. Diegene die je zoekt is Orthodontie Luc Deknudt.

Wie een beugel moet, ziet daar wellicht tegenop. Dat hoeft alleen echt niet! Zoveel mensen, jong en oud, dragen een beugel en wanneer je ervan af bent, zal je zien dat de beugel het absoluut waard was. Het verschilt per persoon wat voor soort beugel het beste en snelste effect heeft en hoelang je de beugel moet dragen. Hier komen we achter in een uitgebreide analyse van jouw gebit tijdens de kennismaking. We maken onder andere röntgenfoto’s en kunnen daarna exact nagaan waar het aan jouw gebit beter kan. We maken graag kennis met jou om jouw orthodontie nabij Ieper te verzorgen.

Over Orthodontie Ieper: Luc Deknudt

Orthodontie Luc Deknudt is een orthodontiepraktijk met een zeer ruime ervaring. Luc Deknudt, werkzaam nabij Ieper, heeft al ruim 30 jaar ervaring en is erg vriendelijk in de omgang volgens vele cliënten. We zijn een kleinschalige orthodontiepraktijk met Luc Deknudt als onze gespecialiseerde tandarts regio Ieper. De kleinschaligheid van de orthodontiepraktijk zorgt er juist voor dat we persoonlijk met onze cliënten omgaan en dat snel aan de beurt bent. Bij ons zijn er geen lange wachttijden en dat is wel zo fijn als je vanuit school of werk langs de tandarts met passie voor orthodontie in Ieper gaat.

Maak gerust een afspraak met onze tandarts regio Ieper

Maak snel een afspraak om kennis te maken met Luc Deknudt, een uiterst goede tandarts met passie voor orthodontie dichtbij Ieper. Je kunt ons contacteren door op werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te bellen naar 0495 87 37 37. Liever mailen? We zijn ook bereikbaar via info@orthodontiediksmuide.be en via het contactformulier.