Orthodontie in Veurne

Wil jij graag jouw tanden of die van je kind laten corrigeren door orthodontie in de omgeving van Veurne? Orthodontie Luc Deknudt is een tandarts regio Veurne met passie voor orthodontie die jou graag helpt aan een stralende lach dankzij een rechte rij tanden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij Orthodontie Luc Deknudt terecht voor een afspraak. In het intakegesprek zullen we jouw wensen goed bespreken en we gaan direct röntgenfoto’s maken om jou zo snel mogelijk te kunnen vertellen welke beugel past bij de veranderingen die jou het mooiste resultaat geven. Wil jij zo snel mogelijk een afspraak inplannen bij een tandarts in Veurne of omgeving? Bel dan direct naar Orthodontie Luc Deknudt!

Het effect van een beugel

Er wordt steeds meer belang gehecht aan een mooi gebit. Rechte tanden en een verzorgd gebit horen bij een verzorgd voorkomen. Naast het esthetische, kan het dragen van een beugel ook lichamelijke klachten wegnemen. Scheefstand van tanden kan verschillende negatieve gevolgen hebben. Ze kunnen het poetsen van tanden bemoeilijken wat kan leiden tot tandbederf en tandvleesontsteking. Wanneer de tanden van de onder- en bovenkaak niet mooi aansluiten op elkaar, kunnen kaakgewrichtsproblemen ontstaan en kan het bot overbelast worden en breken. Daar kunnen dan weer ontstekingen ontstaan waar bacteriën kunnen binnendringen. Daarnaast kan scheefstand zorgen voor hoofdpijn, nekpijn en soms zelfs leiden tot tandverlies. Bij volwassenen kunnen hun tanden over elkaar gaan schuiven of kan botverlies optreden. Aan de hand van orthodontie nabij Veurne kunnen de meeste tandheelkundige problemen gecorrigeerd worden. Een beugel kan dus veel oplossingen bieden, waardoor de populariteit van een beugel voor volwassenen en kinderen toeneemt.

Maak snel een afspraak bij onze tandarts nabij Veurne

Maak direct een afspraak met Luc Deknudt om kennis te maken, dé tandarts met ervaring in de orthodontie gelegen nabij Veurne. Je kunt ons contacteren door op werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te bellen naar 0495 87 37 37. We zijn ook per mail bereikbaar via info@orthodontiediksmuide.be of laat gerust een bericht achter via ons contactformulier.