Orthodontie Torhout

Ben jij op zoek naar een specialist in orthodontie in Torhout of omstreken? Een tandarts met een passie orthodontie die een verdere gespecialiseerde opleiding genoot in de orthodontie. Je kunt bij de specialist in de orthodontie Luc Deknudt langsgaan vanuit medische of esthetische overwegingen. Wij helpen je graag aan een gebit naar wens en zorgen er graag voor dat jouw eventuele problemen verholpen worden. Orthodontie Luc Deknudt werkt in een kleinschalige praktijk waar je goed persoonlijk geholpen wordt. Je kunt ons gerust contacteren om een afspraak te maken voor een intake, zodat we kunnen nagaan waarmee we jou kunnen helpen.

Behandelingsplan opstellen

Wil je graag kennis maken met orthodontie Luc Deknudt, dé orthodontie nabij Torhout? Tijdens de eerste kennismaking bespreken we al je wensen en verwachtingen met betrekking tot het eindresultaat van een eventuele orthodontische behandeling. Uiteraard kijken we of je direct een beugel nodig hebt door een analyse van jouw gebit te doen. Hiervoor verzamelen we jouw patiëntgegevens waaronder algemene en klinische gegevens en we gaan röntgenfoto’s, gebitsafdrukken en meer maken om een nauwkeurig behandelingsplan op te kunnen stellen.

Over Orthodontie Luc Deknudt

Bij Orthodontie Luc Deknudt kan iedereen terecht voor het recht laten zetten van zijn of haar tanden. Veelal zijn het kinderen/tieners die bij een orthodontiepraktijk komen voor een beugel, maar bij orthodontie Luc Deknudt in de regio Torhout komen ook veel volwassenen voor het laten verbeteren van hun tanden. De beugel in je jeugd dragen voor het rechtzetten van je tanden hoeft niet altijd de beste periode voor een gebitscorrectie te zijn. Sommige afwijkingen van het gebied breken pas later door op volwassen leeftijd. Luc Deknudt is gespecialiseerd in gebitscorrecties voor jong en oud.

Bel gerust voor een afspraak!

Wil je graag snel een afspraak inplannen om langs te komen bij orthodontie Luc Deknudt nabij Torhout? Bel dan gerust naar 0495 87 37 37of vul het contactformulier op de website in. Orthodontie Diksmuide is op werkdagen open van 9-12u en van 14-18u. Wij zijn gesloten op donderdag, zaterdag en zondag.