Orthodontie Oostende

Is het zover dat de tandarts jou of jouw kind heeft doorverwezen naar de specialist in de orthodontie? Dan is het logisch dat je op zoek gaat naar een deskundige tandarts die in de buurt zit van Oostende. Orthodontie Luc Deknudt is iemand die zeer deskundig in het vak is, maar tegelijk erg goed en vriendelijk met cliënten om kan gaan. Luc Deknudt is een tandarts met passie voor de orthodontie gelegen nabij Oostende. Je bent van harte welkom in de orthodontiepraktijk voor het laten corrigeren van je gebit, dus maak gerust vandaag nog een afspraak bij ons!

Het nut van een beugel

Een beugel zorgt ervoor dat jij een mooi en strak gebit krijgt. Een strak gebit ziet er niet alleen mooier uit, maar geeft ook minder problemen, omdat je bijvoorbeeld makkelijker overal bij kan tijdens het tandenpoetsen. Het heeft dus ook zeker voordelen voor je gezondheid en mondhygiëne.

Daarnaast zijn beugels tegenwoordig populair en niet meer ‘anders’ of ‘raar’. Van jongs af aan weten ook kinderen steeds beter dat een beugel je juist alleen maar helpt om er in de toekomst representatiever uit te zien. Een beugel dragen is goed voor jou latere voorkomen en voor je gezondheid, omdat een beugel heel veel oplossingen kan bieden. De beugel kan namelijk allerlei problemen in de mond voorkomen en dat is een groot voordeel.

Over Orthodontie Luc Deknudt

Bij Orthodontie Luc Deknudt kan iedereen terecht voor het recht laten zetten van zijn of haar tanden. Veelal zijn het kinderen/tieners die bij een orthodontiepraktijk komen voor een beugel, maar bij Luc Deknudt in de regio Oostende komen ook veel volwassenen voor het laten verbeteren van hun tanden. Een beugel in je jeugd dragen hoeft niet altijd de beste periode voor een gebitscorrectie te zijn. Sommige afwijkingen van het gebied breken pas later door op volwassen leeftijd. Luc Deknudt is gespecialiseerd in gebitscorrecties voor jong en oud.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil jij graag een mooie stralende lach met een rechte rij tanden? Je kunt bij Luc Deknudt nabij Oostende terecht voor een behandeltraject. Voor het succes van een behandeling geldt echter altijd dat de inspanning niet alleen van de tandarts moet komen. Ook jij moet je best doen en met toewijding werken aan (de hygiëne van) jouw gebit voor een zo mooi mogelijk resultaat. Kies alleen voor een beugel als je dat echt wilt. Om een afspraak te maken kun je bellen naar 0495 87 37 37 of het contactformulier op de website invullen.

Tandarts Oostende

Wil jij graag jouw tanden of die van je kind laten corrigeren door een tandarts gespecialiseerd in de orthodontie in de omgeving van Oostende? Luc Deknudt is dan de juiste tandarts uit de regio die jou graag helpt aan een stralende lach dankzij een rechte rij tanden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij Orthodontie Luc Deknudt terecht voor een afspraak. In het intakegesprek zullen we jouw wensen goed bespreken en we gaan direct röntgenfoto’s maken om jou zo snel mogelijk te kunnen vertellen welke beugel past bij de veranderingen die jou het mooiste resultaat geven. Wil jij zo snel mogelijk een afspraak inplannen bij een tandarts met passie voor orthodontie in Oostende of omgeving? Bel dan direct naar Orthodontie Luc Deknudt!

Het effect van een beugel

Er wordt steeds meer belang gehecht aan een mooi gebit. Rechte tanden en een verzorgd gebit horen bij een verzorgd voorkomen. Naast het esthetische, kan het dragen van een beugel ook lichamelijke klachten wegnemen. Scheefstand van tanden kan verschillende negatieve gevolgen hebben. Ze kunnen het poetsen van tanden bemoeilijken wat kan leiden tot tandbederf en tandvleesontsteking. Wanneer de tanden van de onder- en bovenkaak niet mooi aansluiten op elkaar, kunnen kaakgewrichtsproblemen ontstaan en kan het bot overbelast worden en breken. Daar kunnen dan weer ontstekingen ontstaan waar bacteriën kunnen binnendringen. Daarnaast kan scheefstand zorgen voor hoofdpijn, nekpijn en soms zelfs leiden tot tandverlies. Bij volwassenen kunnen hun tanden over elkaar gaan schuiven of kan botverlies optreden. Aan de hand van orthodontie kunnen de meeste tandheelkundige problemen gecorrigeerd worden. Een beugel kan dus veel oplossingen bieden, waardoor de populariteit van een beugel voor volwassenen en kinderen toeneemt.

Maak snel een afspraak bij onze tandarts nabij Oostende

Maak direct een afspraak met Luc Deknudt om kennis te maken, dé tandarts met jaren ervaring in de orthodontie gelegen nabij Oostende Je kunt ons contacteren door op werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te bellen naar 0495 87 37 37. We zijn ook per mail bereikbaar via info@orthodontiediksmuide.be of laat gerust een bericht achter via ons contactformulier.