Een goede orthodontie gezocht?

Is het zover dat de tandarts jou of jouw kind heeft doorverwezen naar een tandarts met ervaring in de orthodontie? Dan is het logisch dat je op zoek gaat naar een goede specialist met passie voor het vak. Volgens Orthodontie Luc Deknudt is een goede tandarts iemand die zeer deskundig in het vak is, maar tegelijk erg goed en vriendelijk met cliënten om kan gaan. Je bent van harte welkom in de orthodontiepraktijk voor het laten corrigeren van het gebit.

Het effect van een beugel

Er wordt steeds meer belang gehecht aan een mooi gebit. Rechte tanden en een verzorgd gebit horen bij een verzorgd voorkomen. Naast het esthetische, kan het dragen van een beugel ook lichamelijke klachten wegnemen. Scheefstand van tanden kan verschillende negatieve gevolgen hebben. Ze kunnen het poetsen van tanden bemoeilijken wat kan leiden tot tandbederf en tandvleesontsteking. Wanneer de tanden van de onder- en bovenkaak niet mooi aansluiten op elkaar, kunnen kaakgewrichtsproblemen ontstaan en kan het bot overbelast worden en breken. Daar kunnen dan weer ontstekingen ontstaan waar bacteriën kunnen binnendringen. Daarnaast kan scheefstand zorgen voor hoofdpijn, nekpijn en soms zelfs leiden tot tandverlies. Bij volwassenen kunnen hun tanden over elkaar gaan schuiven of kan botverlies optreden. Aan de hand van orthodontie kunnen de meeste tandheelkundige problemen gecorrigeerd worden. Een beugel kan dus veel oplossingen bieden, waardoor de populariteit van een beugel voor volwassenen en kinderen toeneemt.

Kies direct de goede tandarts 

Wie op zoek is naar een goede tandarts met ervaring in de orthodontie in Diksmuide kan bij Luc Deknudt terecht. Je kunt bij onze orthodontiepraktijk terecht voor een beugel voor volwassenen, maar ook voor orthodontie bij kinderen, een slotjesbeugel en facings. Wil je meer weten over de verschillende soorten beugels en mogelijkheden in onze orthodontiepraktijk? Neem dan snel contact met ons op voor al je vragen en/of een behandelingsplan dat bij jou past.

Maak gerust een afspraak

Maak snel een afspraak om kennis te maken met Luc Deknudt, een uiterst goede tandarts met passie voor orthodontie in Diksmuide. Je kunt ons contacteren door op werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te bellen naar 0495 87 37 37. Liever mailen? We zijn ook bereikbaar via info@orthodontiediksmuide.be en via het contactformulier.