Orthodontie Torhout

Wil jij graag iets aan je gebit laten doen en wil je dit doen door middel van orthodontie in de omgeving Torhout? Dan kun je terecht bij Orthodontie Luc Deknudt. Orthodontie is een tandzorg die zowel uit medische als uit esthetische overwegingen gemaakt kan worden. Aan de hand van deze praktijk gaan tanden een mooie rij vormen en een betere positie krijgen. Daarnaast helpt orthodontie tegen tandbederf en worden problemen met praten en eten opgelost. Wij zijn graag de gespecialiseerde tandarts nabij Torhout die jou van je tandproblemen af helpt en ervoor zorgt dat jij een prachtig strak gebit hebt na de behandeling.

Wie op zoek is naar Orthodontie in Diksmuide is bij Luc Deknudt aan het juiste adres. Je kan er terecht voor onder andere een slotjesbeugel, maar ook voor andere orthodontie bij kinderen, een beugel voor volwassenen en facings. Neem snel contact op met onze tandarts in de buurt van Torhout via het nummer 0495 87 37 37 voor al uw vragen. 

Kennismaking met Orthodontie Luc Deknudt

Wie een beugel moet, ziet daar wellicht tegenop. Dat hoeft alleen echt niet! Zoveel mensen, jong en oud, dragen een beugel en wanneer je ervan af bent, zal je zien dat de beugel het absoluut waard was. Het verschilt per persoon wat voor soort beugel het beste en snelste effect heeft en hoelang je de beugel moet dragen. Hier komen we achter in een uitgebreide analyse van jouw gebit tijdens de kennismaking. We maken onder andere röntgenfoto’s en kunnen daarna exact nagaan waar het aan jouw gebit beter kan. We maken graag kennis met jou voor orthodontie nabij Torhout.

Waarom Orthodontie Luc Deknudt kiezen?

Orthodontie Luc Deknudt is een praktijk met al ruim 30 jaar ervaring in de orthodontie. We zijn erg flexibel bij het inplannen van afspraken waardoor je vaak terecht kunt op het gewenste moment op de dag. Bij onze tandarts nabij Torhout, zijn tevens korte wachttijden. Je kunt bij ons snel terecht voor een eerste consultatie. Plan dus gerust direct een afspraak bij ons in en we zien je snel bij ons in de orthodontiepraktijk.

Een afspraak plannen bij onze tandarts nabij Torhout

Wil jij graag bij Orthodontie Luc Deknudt terecht kunnen voor al jouw orthodontieafspraken? Laten we dan gauw kennismaken! Je kunt contact met opnemen mey onze tandarts in de buurt van Torhout via telefoonnummer 0495 87 37 37 of mailen naar info@orthodontiediskmuide.be.