Orthodontie Ieper

Vind jij of vindt jouw tandarts het de hoogste tijd voor een correctie van het gebit? Dan zoek je vast in de buurt naar een orthodontist in Ieper. Die orthodontist die je zoekt is Orthodontie Luc Deknudt.

Wie een beugel moet, ziet daar wellicht tegenop. Dat hoeft alleen echt niet! Zoveel mensen, jong en oud, dragen een beugel en wanneer je ervan af bent, zal je zien dat de beugel het absoluut waard was. Het verschilt per persoon wat voor soort beugel het beste en snelste effect heeft en hoelang je de beugel moet dragen. Hier komen we achter in een uitgebreide analyse van jouw gebit tijdens de kennismaking. We maken onder andere röntgenfoto’s en kunnen daarna exact nagaan waar het aan jouw gebit beter kan. We maken graag kennis met jou om jouw orthodontie te verzorgen.

Over Orthodontie Luc Deknudt

Orthodontie Luc Deknudt is een orthodontiepraktijk met een zeer ruime ervaring. Orthodontist Luc Deknudt, werkzaam nabij Ieper, heeft al ruim 30 jaar ervaring en is erg vriendelijk in de omgang volgens vele cliënten. We zijn een kleinschalige orthodontiepraktijk met Luc Deknudt als onze orthodontist. De kleinschaligheid van de orthodontiepraktijk zorgt er juist voor dat we persoonlijk met onze cliënten omgaan en dat snel aan de beurt bent. Bij ons zijn er geen lange wachttijden en dat is wel zo fijn als je vanuit school of werk langs de orthodontist in omgeving Ieper gaat.

Maak gerust een afspraak

Maak snel een afspraak om kennis te maken met orthodontist Luc Deknudt, een uiterst goede orthodontist gelegen nabij Ieper. Je kunt ons contacteren door op werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur of op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur te bellen naar 0495 87 37 37. Liever mailen? We zijn ook bereikbaar via info@orthodontiediksmuide.be en via het contactformulier.